O nama

about-img Preduzeće "Tim commerce" d.o.o. je osnovano 1992 godine. Sedište firme je u Beogradu, ulica Majke Angeline br 12, opština Zvezdara. Pre više od dvadeset godina, "Tim commerce" d.o.o. počinje da se bavi elektro-montažnim i građevinskim radovima. Za to vreme firma izvodi veliki broj projekata, sarađuje sa velikim brojem firmi, uglavnom uz nadzor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P. koja bi ujedno bila i u ulozi Investitora. Uz praćenje svetskih trendova, bogato iskustvo, ulaganje u obuku ljudstva, osavremenjivanje metodologije rada, mehanizacije i alata, "Tim commerce" d.o.o. postaje kvalifikovano preduzeće za učestvovanje u kapitalnim projektima koji postaju i simbol grada Beograda. Detaljno možete pogledati na stranici reference / niskogradnja.

Od 2009. godine, paralelno sa radovima na izgradnji mosta na Adi - petlja Hipodrom (Ia, Ib, Ic faza) gde "Tim commerce" izvodi sve elektromontažne, telekomunikacione i prateće građevinske radove, preduzeće počinje da izvodi radove i na izgradnji stambeno-poslovnih objekata gde je ujedno i Investitor. Od tada, "Tim commerce" se bavi i ovom građevinskom delatnošću ali isključivo u ulozi Investitora i Izvođača. Mogućnost investiranja i izvođenja radova u isto vreme, pruža nam priliku da kvalitet gradnje podignemo na najviši mogući nivo koji možemo ispratiti od početka do kraja radova i taj kvalitet nam je osnovni nosilac svakog projekta. Detaljno možete pogledati na stranici reference / visokogradnja.

U svakoj fazi izvođenja radova i investicija, pridržavamo se tehničkih standarda i zakonskih propisa. Posedujemo sve potrebne saglasnosti i odobrenja, što našim partnerima i kupcima daje pravnu sigurnost.